14 Şubat’ta  En Anlamlı Hediyeler

14 Şubat’ta En Anlamlı Hediyeler

Aşıkların bütün bir yıl heyecanla beklediği Sevgililer Günü, sonunda geldi çattı! Biz de sevgilinize alabileceğiniz 14 şubat hediye fikirlerini derledik...

A+ A-

Aşıkların bütün bir yıl heyecanla beklediği Sevgililer Günü, sonunda geldi çattı! Biz de sevgilinize alabileceğiniz 14 şubat hediye fikirlerini derledik...

Konu 14 Şubat hediye fikirleri olduğunda akla gelen ilk hediyelerden biri de parfüm. Klasik ancak bir o kadar da özel bir hediye olan parfüm, bu 14 Şubat’ta sevgilinizi şımartmak için harika bir seçenek olabilir. Gelmiş geçmiş en iyi erkek parfümlerini incelemek için buraya, yıllardır popülerliğini koruyan kadın parfümlerine ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.

2. Saat

Biri erkek arkadaşa hediye mi dedi? Klasik ve şık bir hediye olan saatler, unutulmaz bir 14 Şubat hediye fikri arayanlar için oldukça ideal. Üstelik her bütçeye uygun bir saat bulmanız da mümkün. Sizler için seçtiğimiz kadın saatlerine ulaşmak için buraya, erkek saatlerine ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.


3. Takı

Bir başka romantik hediyeyle devam edelim Özellikle kız arkadaşa hediye konusunda problem yaşayanların gönlüne su serpecek bir hediye fikri! 😊 Hem seçmesi kolay hem de özel bir hediye. 😍 Üstelik bu hediye için de çeşit çeşit fiyat opsiyonunuz bulunuyor. En şık erkek takılarına ulaşmak için buraya, birbirinden zarif kadın takılarına ulaşmak içinse buraya tıklayabilirsiniz.


4. Oyuncak ayı

Gelelim en eğlenceli 14 Şubat hediye fikirlerinden birine! Devasa bir oyuncak ayı. 😍 Tabii illa devasa olmasına gerek yok. Şirin mi şirin bir oyuncak ayıyı zarif bir kolyeyle birleştirerek ortaya harika bir hediye ikilisi çıkarabilirsiniz. Kız arkadaşa hediye arayanlar bu önerimizi dikkate alsın! 😊

5. Abur cubur sepeti

Son zamanlarda bir hayli popüler olan bir başka hediye önerisiyle devam edelim: Abur cubur kutuları! Bu kutuları hazır alabileceğiniz gibi sevgilinizin sevdiği aburcuları satın alarak kendiniz de oluşturabilirsiniz. Hem çok sevimli hem de uygun fiyatlı bir hediye seçeneği. Hazır abur cubur sepetlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


6. Kulaklık

Müziksiz yapamayan bir sevdiceğiniz varsa bu 14 Şubat hediye fikri tam size göre! İster erkek sevgiliye hediye arıyor olun ister kız arkadaşa hediye, herkesin yüzünü güldürecek bu seçenek, bizim de favori Sevgililer Günü hediyesi seçeneklerimizden biri. Çeşit çeşit kulak üstü kulaklıklar için buraya, Bluetooth kulaklıklar içinse buraya tıklayabilirsiniz.


7. Akıllı saat

Spor yapmaktan hoşlanan teknoloji meraklısı bir sevgiliniz varsa akıllı saat hediye etmekten daha iyi bir seçenek olabilir mi? Üstelik günümüzde her bütçeye uygun bir akıllı saat var! Sizler için seçtiğimiz her bütçeye uygun akıllı saat modellerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

8. Pikap ve plak

14 şubat hediye

Gelelim favori 14 Şubat hediye fikirlerimizden birine. 😍 Nostalji rüzgarları estirecek bu romantik hediyenin müzik düşkünü sevdiceğinizin yüzünü güldüreceğine eminiz. Her bütçeye uygun pikap seçeneklerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz. Plaklara ulaşmak içinse buraya tıklamanız yeterli!


9. Ağırlıklı battaniye

14 şubat hediye

Sevgilinizin yanında olamadığınız anlarda ona sarılamadığınız için üzülüyor musunuz? Cevabınız evetse sizleri buraya alalım! Bu battaniyeler, içerisindeki ağırlıklar sayesinde adeta bir sevgili koynu gibi hissettiriyor. 🥺 Çeşit çeşit ağırlıklı battaniyelere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


10. Kindle

14 şubat hediye

Kitap kurdu sevdiceğinizi mutlu etmek için farklı bir hediye mi arıyorsunuz? O zaman sizi Kindle ile tanıştıralım! Biricik sevgiliniz, her an her yerde kitap okumasına imkan sağlayan bu cihaza bayılacak! Kindle çeşitlerini ve fiyatlarını öğrenmek için buraya tıklayabilirsiniz.


11. Termos

14 şubat hediye

Kahve ve çay düşkünlerini de unutmadık! Bu soğuk kış günlerinde sevgilinizin sıcacık çaylar ve kahveler içebilmesi için ona bir termos hediye etme vakti geldi de geçiyor. 😊 Sizler için seçtiğimiz en popüler termos çeşitlerine ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


12. Kupa

14 şubat hediye

Gelelim klasik ama bir o kadar da sevimli olan kupalara! Biliyorsunuz ki konu Sevgililer Günü hediyesi olduğunda akla gelen ilk seçeneklerden biri de kupalar. Günümüzde pek çok seramik sanatçısı, çok sevimli kupalar üretiyor. Eğer kahve ve çay tüketmeyi seven bir sevdiceğiniz varsa kupalara da bir şans verebilirsiniz. Çeşit çeşit kupalara ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


13. Polaroid fotoğraf makinesi

14 şubat hediye

Gelelim konu 14 Şubat hediye fikirleri olduğunda akla gelen ilk seçeneklerden birine. Fiyatı listemizdeki diğer ürünlere göre daha yüksek olsa bu polaroid fotoğraf makineleri, görenleri büyülüyor. Dilerseniz bu makinelerden satın alıp sevgilinize hediye edebilir, beraber çok romantik bir albüm oluşturabilirsiniz. Çeşit çeşit polaroid fotoğraf makineleri için buraya tıklayabilirsiniz.


14. Hobi seti

14 şubat hediye

Pandemi dönemiyle birlikte hayatımıza giren hobi setleriyle devam edelim. İster erkek arkadaşa hediye, ister kız arkadaşa hediye arıyor olun, bu seçenek herkesin yüzünü güldürecektir. 😊 Sizler için seçtiğimiz en popüler hobi setlerini incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


15. Konsol ve bilgisayar oyunları

14 şubat hediye

Biri erkek arkadaşa hediye mi dedi? Elbette kız arkadaşınızı da bu seçenekle mutlu etmeniz mümkün. Ancak biz “Erkek arkadaşıma ne alsam?” diye kara kara düşünenlerin gönlüne su serpme ihtiyacı hissettik. 😊 Sevdiceğinizin aylardır hayalini kurduğu oyunu hediye ederek onu dünyanın en mutlu insanı yapmaya ne dersiniz? Cevabınız evetse sizler için seçtiğimiz en iyi konsol oyunlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

16. Kahve demleme ekipmanları

14 şubat hediye

Klasik hediyelerden sıkılanlar için harika bir önerimiz var: Kahve demleme ekipmanları! Özellikle kahve düşkünü bir sevdiceğiniz varsa bu hediyeye bayılacağına emin olabilirsiniz. Bu hediyenin tek kötü yanı; Bu özel demleme tekniklerini bir kere deneyenlerin dışarıdaki kahveleri beğenmiyor oluşu! 😊 Anlayacağınız hem eğlenceli hem de oldukça hoş bir hediye. Kahve demleme yöntemleriyle ilgili detaylı bilgiye ve kahve demleme ekipmanlarına ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.

17. Online eğitimler ve kurslar

Gelelim bir diğer sıra dışı 14 Şubat hediye fikrimize. Konu Sevgililer Günü hediyeleri olduğunda çoğu zaman benzere hediye fikirlerine saplanıp kalıyoruz. Halbuki hediye edebileceğiniz çeşit çeşit şey var! Online eğitimler ve kurslar da bunlardan biri. Evde sıkılan, yeni bir hobiye başlamak ya da belli bir konuda eğitim almak isteyen sevgilinize çeşitli online eğitimler almaya ne dersiniz? Yoga, meditasyon, aşçılık, resim, illüstrasyon, müzik, yabancı dil ya da kodlama… Seçenekleriniz sonsuz!

18. Defter

14 şubat hediye

Yazı yazmaktan hoşlanan bir sevgiliniz varsa onu mutlu etmenin yolu elbette güzel defterlerden geçiyor! Dilerseniz güzel bir defter satın alıp bir sayfasına romantik bir not yazabilirsiniz. 😏 Sizler için seçtiğimiz en güzel defterlere ve günlüklere ulaşmak için buraya tıklayabilirsiniz.


19. Hamile yastığı

14 şubat hediye

Biricik sevgilinizin yanında olamadığınız geceler için üzülmenize hiç gerek yok! Adı hamile yastığı olsa da illa hamilelere alınmak zorunda değil. 😊 Bu şekilde uyumaya bayılan bir sevdiceğiniz varsa bu yastığa aşık olacak! Sizler için seçtiğimiz en iyi hamile yastıklarını incelemek için buraya tıklayabilirsiniz.


20. Panduf

14 şubat hediye

Havaların soğumasıyla birlikte panduflar da yeniden yükselişe geçti! Sevgilinizin ayakları üşümesin diye birbirinden sevimli pandufları araştırdık ve seçtik. Erkek pandufları için buraya, kadın pandufları içinse buraya tıklayabilirsiniz.


21. Pijama

14 şubat hediye

Pandemi nedeniyle evde vakit geçirdiğimiz şu dönemlerde alınabilecek en sevimli hediyelerden biri de pijama takımları. İster seksi ister rahat… Seçim tamamen sizin. 😊 Erkek pijama takımları için buraya, kadın pijama takımları içinse buraya tıklayabilirsiniz.


Siz hediyenizi seçtiniz, sevgilinizin size hangi hediyeyi alacağını öğrenmek istiyorsanız “14 Şubat’ta Sevgilin Sana Hangi Tırt Hediyeyi Alacak?” testimizi çözmek için buraya tıklayabilirsiniz. 😁


Bu haber toplam 1182 defa okunmuştur